VR img

Виртуална реалност (VR) и Добавена реалност (AR)

С помощта на добавената (augmented reality) и виртуална (virtual reаlity) реалност учителите и учениците не са ограничени единствено в пространството, което предлага класната стая. VR позволява да изследвате света виртуално докато AR вдъхва живот на абстрактното.

Google Arts & Culture

Вдъхновете креативността и въображението на учениците!

Можете да се впуснете в експедиции по история, наука, изкуство и много други – подходящо е за всеки един учебен предмет. Когато визуализирате информацията по различен начин ще повлияете над спобностите на учениците да запомнят по-ефективно.

Виртуална реалност (VR)

Заведете учениците на виртуално пътешествие!

Какво е необходимо, за да постигнете такова преживяване:

  • Приложението Google Arts & Culture
  • Google профил
  • Chromebook

Добавена реалност (AR)

Внесете света в класната стая!

Поканете музея при Вас, където и да се намирате!

Какво е необходимо, за да постигнете такова преживяване:

  • Приложението Google Arts & Culture
  • Google профил
  • Chromebook

Thinglink е безплатна онлайн платформа, която ви позволява безпроблемно да създавате интерактивни изображения и видеоклипове с етикети, точки с появяваще се информация, обиколки и много други. Учителите и учениците могат да използват, за да представят цялата информация, която те събират при изучаването на определена тема. С него имате възможност да използвате изображение от интернет или от вашия компютър, към което да добавяте линкове и информация.

Може да създадете виртуална обиколка на Вашето училище или близкия район? Ученици имат възможност да правят анотации и коментари в свой собствен 360-видеоклип? Thinglink позволява да се направи всичко това!

С ThingLink може всяка медия да се превърне в завладяваща история.

ThingLink позволява на потребителите – вариращи от големи национални марки до някой като вас или аз – да подобряват изображенията с връзки към други избрани части от съдържанието.